10 лютого ми відкриваємо Сирний сезон і розпочнемо 
з кулінарного Майстер-класу «Грана Падано»

Чи хотілося б Вам на мить опинитися в теплій сонячній Італії, десь біля моря та

скуштувати традиційні сирні страви?  

 

На майстер-класі «Грана Падано» ми перенесемось у справжню захоплюючу пригоду та

приготуємо страви, які Вас неодмінно здивують своїм ароматом та вишуканим смаком. 

 

Бренд-амбасадор ProCheese, Оксана Чернова, - знавець найсмачніших рецептів, до того ж вона

щедро ділиться цікавими кулінарними секретами, що допоможуть Вам з легкістю відтворити ці

рецепти вдома.

 

 

 

На заході Оксана навчить Вас готувати дивовижні страви та напій, а саме:

1. Смачні італійські аранчіале з тертого Грана Падано та ніжного філе індички. 

2. Повітряне сирне суфле з сиром Грана Падано та Горгондзолою.

3. Авторський коктейль «Кривава Мері» з додаванням сиру Грана Падано.

 

Також на Вас чекає дегустація запропонованих страв та напою, які жодного гостя не залишать

байдужим :)

 

До зустрічі у суботу, 10 лютого в кулінарній студії GastroLoft за адресою: вул. Німецька, 1/32,

3 поверх.

 

Початок заходу о 17:00. 

Щоб розпочати приготування страв вчасно, ми просимо гостей приїхати на 10 хвилин раніше.

 

В свою чергу, гарантуємо корисний та смачний вечір!

 

Вартість майстер-класу - 550 грн.

 

Шановні гості, кількість місць обмежена, будь ласка, зареєструйтесь заздалегідь за вказаним

телефоном: +38 (093) 990-60-60 - Ірина,  або за допомогою онлайн форми.