Запрошуємо Вас поринути у французький сирний вечір, присвячений сиру Камамбер28 травня о 19:00.

Буде дуже цікаво тим, хто бажає поринути в історію виникнення справжнього французького Камамберу, який був створений у північно-західній Франції, на невеличкому півострові Нормандія. Цей сир став одним з найулюбленіших у світі серед французьких сирів.

Згідно з легендою, вперше сир Камамбер був виготовлений у 1791 році селянкою Марі Арель. Під час Французької революції вона заховала від переслідувань ченця з провінції Брі, який в подяку за порятунок, навчив жінку готувати сир за секретним рецептом своєї батьківщини.

У 1863 році цей сир був представлений Наполеону III як продукт нормандського села Камамбер. Імператор його дуже вподобав і закріпив за сиром назву місця походження.

У програмі заходу:

1. Знайомство з сиром Камамбер: легенда його створення, секрети виробництва та унікальна рецептура цього сиру.

2. Особлива дегустація сиру.

3. Практичне ознайомлення з відмінностями смаків сирів, зроблених промисловим шляхом від сирів ручної роботи.

4. Створення фудпейрінгу: поєднання сиру Камамбер із спеціально відібраними інгредієнтами: джемами та різними сортами вин, щоб насолодитися своїм варіантом особливого смаку та аромату цього сиру.

 

Будемо зустрічати Вас у затишному винному барі «Vinostudia» за адресою: вул. Антоновича 13 (ст. м. Льва Товстого).

Вартість місця на захід - 450 грн.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном: +38 (093) 990-60-60, Ірина.

До смачної сирррної зустрічі! :)

 

Як нас знайти